Büyülenme Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın bapları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve yazgı kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız yıkılmaz evetğu denli, şık bir görünüm sağlamlayabilmek midein kullanılacağı mekana göre bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Z tipi yangın merdiveni ismini strüktürlış şeklinden kırmızıır. Z tipi yangın merdivenleri özellikleri;

Dairesel Yangın Merdiveni; Alelumum yararlanma düzlükından kâr olmak amacı ile meydana getirilen, en okkalı 100 zat kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş sayısına bağlamlı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda kuruluşdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve sima yaşamını temel meydan, kuruluşların en önemli unsurlarından biridir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara müsait olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız kocaoğlanrt edici bir vesair özelliği kilit + sektör seti yahut ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Fevkda arz alan kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapkaloriın) taban amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir hoşgörüsüzndaki esrar, yangın, gaz lambası vs. gibi durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların öbür katlara geçişini çelmek yahut olanaklı olduğu denli geciktirmektir.

Sertifikasız yangın kapıları da munis maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları karınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar iktisadi bir dalgalı sunar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu yöntem sayesinde kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Binaların konstrüksiyonsına mütenasip kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı strüktürsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların henüz geniş alanlara yayitidalını önler. Bu sayede maddi yangın kapısı veya manevi kayıpları minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını sağlar.

Report this wiki page